Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 204

Фирма: МЕДИКУС

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Фармација

Опис

Позиција ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручен соработник Ве покануваме да работите за најголемиот светски бренд, ЕСИ – додатоци во исхраната. ЕСИ е златен стандард за хербални производи кај нас и во светот. Во Македонија е присутен од 2003 година и е етаблира

Кон огласот

Фирма: Амплус Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Плата: 40000

Опис

Амплус е консултантска фирма за професионални услуги од областа на управувањето со финансии, даноци и сметководство. Обезбедуваме технолошко напредни, наворешни (outsourced) бизнис решенија кои вклучуваат: стручни финансиски, даночни, сметководствени и к

Кон огласот

Фирма: Рик експорт импорт

Регион: Западна Македонија

Индустрија: Дистрибуција

Плата: 32000

Опис

Посета на клиенти и продажба на производите од портфолиото на компанијата. Активности поврзани со мерчендајзинг на производите во продажните објекти. Следи месечни и дневни таргети, дава предлози за унапредување на продажните процеси.

Кон огласот

Фирма: АСИЛА ДООЕЛ увоз-извоз Охрид

Регион: Охридски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Company incorporated in Macedonia, with it's seat in Ohrid, seeks to employ qualified personnel for its business activities in its company seat in Ohrid. Successful candidates for all positions should possess the ability to work with current IT technolog

Кон огласот

Фирма: ДТУ Визард Системи ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Дневна комуникација (email, телефон, изложбен салон) и градење долгорочни односи со купувачите и со дистрибутивната мрежа; - Подготовка на соодветна документација за продажба (понуди, тендерска документација, фактури и сл.) - Спроведување дневни активно

Кон огласот

Фирма: адвокадска канцеларија

Регион: Скопски

Индустрија: Право

Опис

нотарска канцеларија има потреба од двајца работници. кандидатот треба да има завршено правен факултет

Кон огласот

Фирма: Фирма

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Фирма во Визбегово има потреба од административен работник/благајник.

Кон огласот

Фирма: ГрафоПром Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Графичка

Опис

Работник за во печатница на штанц машина

Кон огласот

Фирма: ГрафоПром Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Графичка

Опис

Работник на плотер, и лепење на фолија на одредени површини

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Штипски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Комерцијалист за партнерска продажба. Промоција и продожба на продуктите на компанијата.

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

ВРАБОТУВАМЕ МАРКЕТИНГ АГЕНТИ ВО БИТОЛА! Компанијата нуди: - Фиксна плата + бонуси - Флексибилно работно време - Тимска соработка и едукација Услови: - Со и без работно искуство - На возраст од 18-30 години - Возило за работа и возачка дозвола Б-

Кон огласот

Фирма: ДППУ ВАМАСКО

Регион: Скопски

Индустрија: - Нема информација

Плата: 1

Опис

Компанија која работи со стакло во градежништво има потреба од шофер со Ц-категорија за возење и промет на стакло во Скопје и надвор. Работно време од 8-16 часот. Информации на тел. 070-398-661 3097110

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Делчевски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Штипски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Радовишки

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: Друштво за трговија и услуги СКОПСКИ ЛЕГУРИ МАЈНИН

Регион: Скопски

Индустрија: Металургија

Опис

-Постапување по барања доставени од други служби за набавки на материјали и услуги и тоа: прием на барања, евидентирање на барање, обезбедување понуди, одговор на добиени понуди, учество во подготовка на деловен (комерцијален) Договор, формирање на прием

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дот Архитекти Гроуп има потреба од СМЕТКОВОДИТЕЛ Потребни квалификации: *Високо образование – економски факултет ќе се смета за предност, *Уверение за сметководител /овластен сметководител ќе се смета за предност *Познавање на аглиски јазик *Пр

Кон огласот

Фирма: МОКА ПРОМ ПРО

Регион: Кумановски

Индустрија: Земјоделство

Опис

МОКА ПРОМ ПРО има потреба од продавач

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармацевтски Техничар со или без работно искуство во Аптека. ПЗУ Галениум Фарм аптеки Супер Тинекс Маркети вработува фарм.техничари на Договор за неопределено. Својата CV биографија да се прати на емаил galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на конт.тел.246

Кон огласот

Фирма: МОКА ПРОМ ПРО

Регион: Кумановски

Индустрија: Земјоделство

Опис

МОКА ПРОМ ПРО има потреба од возачи со Ц и Е категорија

Кон огласот