Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 179

Фирма: ВАРУС ДООЕЛ-СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Кратка содржина на работните задачи: Изработува барања за понуди, прима барања за набавки за потребите на производство и ги реализира, обезбедува одобренија за увоз.

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Охридски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: Интерспаце Дооел Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Работна позиција - СПЛАЈСЕРИСТ. Работата опфаќа спојување на фибер оптички кабли со метод на фузија. Задолжителни предуслови Возачка дозвола од минимум Б категорија.

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Прехранбена

Опис

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Кон огласот

Фирма: ТТ ТАБАК

Регион: Велешки

Индустрија: Трговија

Плата: 27000

Опис

Доставувач на млечни производи.

Кон огласот

Фирма: ПЕТ ШОП- ПЕТ ПЛУС

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

Дооел Фарма Лек Битола за потребите во новоотворен Пет Шоп ПЕТ ПЛУС има потреба од -Агент за продажба Потребни квалификации -Диплома за завршено ССС -со или без искуство -вреден,претставителен,колегијален, исполнителен и пред се да сака ра

Кон огласот

Фирма: Грит 3 Груп

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Машинист за управување со багер

Кон огласот

Фирма: Грит 3 Груп

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Возач за кипер

Кон огласот

Фирма: МЕДИКАПРО ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 33.000

Опис

Специјализирана продавница за ортопедски помагала Потребни квалификации ;-ССС од медицински струки (не се задолжителни) -Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми) Работни задачи; -Продажба и

Кон огласот

Фирма: Изи Лајф Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Бараме НОВИ ЧЛЕНОВИ, кои можат да се приклучат кон нашиот тим како ОПЕРАТОРИ ВО КОЛ ЦЕНТАР, и да бидат дел од нашата неверојатна, талентирана и ентузијастирана екипа. Работиме и зборуваме со различни видови на луѓе. Нашите агенти секојдневно учат се

Кон огласот

Фирма: Акустик

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Сметководител во архитектонско - градежна компанија, со лиценца за овластен сметководител. Прием на сметководствени документи за книжење Книжење на влезни документација, контрола и анализа Проверка на картици,спроведување иоси Изработка на анализи и и

Кон огласот

Фирма: Flower Power

Регион: Струшки

Индустрија: Информатичка технологија

Плата: 61500

Опис

We are a transformative medical cannabis facility in Vevcani, NM, focusing on high-quality cultivation and innovation. We are establishing a state of the art facility, guided by our team of engineers, pharmacists and agronomists, dedicated to revolutioni

Кон огласот

Фирма: Тим Треид

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 25000

Опис

Продавачка

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Тетовски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Светиниколски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Струмички

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Кочански

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

• Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и маркетинг материјали со цел соодветно информирање на клиентите за продуктите и тековните понуди на Компанијата; • Теренска работа во различни градови во д

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Велешки

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: Даути-Транспортшпед АД

Регион: Скопски

Индустрија: Транспорт

Опис

Бараме лице за работна позиција Офис Асистент во тимот на Даути-Транспортшпед АД. Потребен ни е кандидат кој ќе биде одговорен за обезбедување одлична услуга на нашите клиенти и посетители, за управување со рецепцијата прием на документи, уреди и пр

Кон огласот

Фирма: Елит Софа

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Салонот за мебел Елит СОФА во индустриската зона Визбегово има потреба од вработување на лице за продажба. Заинтересираните кандидати потребно е да поседуваат комуникациски способности, да имаат познавање од англиски јазик и компјутери. Може да аплицирате

Кон огласот