Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 179

Фирма: TELUS International Europe

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

*Please note that the position is based in Sofia, Bulgaria and we will help you to relocate if you are based outside the country Are you ready to take the next step in your career? If your answer is YES – join the leader in the CX (Customer Experien

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Штипски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: НЕТОПИА

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Плата: 26000

Опис

Индустриска перална која користи најсовремена технологија и соработува со голем број хотели и ресторани, има потреба од работник во перална, кој ќе ракува со најсовремени машини, на полно работно време, почетна плата 26.000,00 денари. Претходно работно ис

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Тетовски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Светиниколски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Кочански

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Струмички

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: Дооел Марио Матео

Регион: Битолски

Индустрија: Угостителство

Опис

Поради зголемен обен на работа Марио Матео вработува магационер за работа, работа во три смени, платен годишен регрес, слободен превоз, бесплатен оброк.

Кон огласот

Фирма: Дооел Марио Матео

Регион: Битолски

Индустрија: Угостителство

Опис

Поради зголемен обен на работа Марио Матео вработува помошник во кујна, работа во три смени, платен годишен регрес, слободен превоз, бесплатен оброк.

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Интермед - Арт

Регион: Кумановски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

ПЗУ Интермед Арт има потреба од медицински сестри во амбулантата во Куманово во фабрика Дрекслермајер. Организиран превоз до фабриката за вработените има од Куманово, Кратово, Крива Паланка и Велес.

Кон огласот

Фирма: МАТ ПРОМЕТ ДОО Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Реномиран бутик за женска гардероба од Скопје вработува женска личност на возраст од 25 до 35 год, предност имаат лица со работно искуство во бутик. Заинтересираните да достават лична биографија СѴ со понова фотографија, пропратено со мотивациско писмо на

Кон огласот

Фирма: Акустик

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Сметководител во архитектонско - градежна компанија, со лиценца за овластен сметководител. Прием на сметководствени документи за книжење Книжење на влезни документација, контрола и анализа Проверка на картици,спроведување иоси Изработка на анализи и и

Кон огласот

Фирма: Спидер Груп Дооел Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Плата: 30000

Опис

СУПЕРВИЗОР НА ПЕРСОНАЛ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА Фирма која се занимава со професионална хигиена и работа на висина има потреба од супервизор на тимот за одржување на хигиена. Потребни услови што треба да ги поседува кандидатот: Минимум средно обра

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архтекти Гроуп има потреба од: ЧУВАР НА ОБЈЕКТ Одговорности и задачи: *Евидентирање на посетители и возила *Редовни обиколки во ноќна смена *Грижа за безбедноста на имотот Потребни способности и вештини: *Претходно работно искуство ќе

Кон огласот

Фирма: ДЕКО ИНК

Регион: Скопски

Индустрија: Графичка

Опис

Печатница ДЕКО ИНК има потреба од работник на машина за печатење . Pаботно искуство од најмалку 2 год со летер прес или флексо технологија. Работно време 8 часа од 08:00-16:00 часот Сабота, недела и празници се неработни денови Сите кандидати к

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дот Архитекти Гроуп има потреба од СМЕТКОВОДИТЕЛ Потребни квалификации: *Високо образование – економски факултет ќе се смета за предност, *Уверение за сметководител /овластен сметководител ќе се смета за предност *Познавање на аглиски јазик *Пр

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармацевтски Техничар со или без работно искуство во Аптека. ПЗУ Галениум Фарм аптеки Супер Тинекс Маркети вработува фарм.техничари на Договор за неопределено. Својата CV биографија да се прати на емаил galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на конт.тел.246

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Човечки ресурси

Опис

Remote Technical Recruiter Job Duties and Responsibilities: As a Technical Recruiter at onecontact TECH, you will play a pivotal role in identifying and attracting top talent to join our dynamic team. Your primary focus will be on technical positi

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior DevOps Specialist Roles and Responsibilities Design, implement, and manage automated deployment pipelines ensuring efficient and reliable delivery of software. Utilize configuration management tools such as Ansible, Puppet, Chef, or S

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior QA Analyst Roles & Responsibilities: Conduct thorough manual tests to ensure software quality and functionality Collaborate with cross-functional teams to understand product requirements and deliver high-quality solutions. Write an

Кон огласот