Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 179

Фирма: ОПТИЛ Д.О.О.

Регион: Прилепски

Индустрија: Трговија

Опис

Оптика Оптил има потреба од дипломирани Оптометристи со или без работно искуство. Нудиме фер игра и добра плата, во Оптил е убаво да се работи! Услови: - Чесни - Вредни - Воспитани - Насмеани Сѐ друго се учи! Сите заинтересирани може да ап

Кон огласот

Фирма: ПУСЗ „Хармонија“

Регион: Скопски

Индустрија: Социјална

Опис

Приватна установа за социјална заштита на стари и изнемоштени лица Хармонија има потреба од геронтодомакин со и без работно искуство. Се замолуваат сите заинтересирани кандидати своите кратки биографии да ги достават на: domharmonija@gmail.com или да се

Кон огласот

Фирма: ИНТЕРЕУРОПА

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Транспорт

Опис

AGENT ZA PRODAZBA

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Главни oдговорности и oбврски: Извршување на продажни активности на производи од продавницата -спортско ловечка опрема Водење на евиденција за извршената продажба Посветеност на клиентите и давање на поддршка и консултации на клиентите Извршување на р

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од агент за продажба Имаме потреба од личности кои: - Ги сакаат домашните миленици - Имаат желба за учење на нови производи / совети за миленици - Цел за свое напредување - Ведри, насмеани, комуникативни и позит

Кон огласот

Фирма: Хермес

Регион: Надвор од Македонија

Индустрија: Транспорт

Плата: 110000

Опис

Достава на пакети.

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Струшки

Индустрија: Автомобилска

Опис

ИНВЕНИО и QHS се дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Ресенски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ИНВЕНИО и QHS се дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Pуre Life Cosmetics, фирма за увоз- извоз на козметички производи и храна има потреба за Магационер. Работното место се наоѓа во индустриска зона Визбегово. Не е потребно претходно искуство, меѓутоа ќе се смета за предност. Заинтересираните кандидати

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Дистрибуција

Опис

Pure Life Cosmetics, фирма за увоз и извоз на козметички производи и храна има потреба од Дистрибутер со Б-категориј за низ Скопје и низ Македонија. Работното место е од индустриска зона Визбегово. Потребно е кандидатите да имаат 2 годишно возачко искуст

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Дистрибуција

Опис

Pure Life Cosmetics, фирма за увоз и извоз на козметички производи и храна има потреба од Дистрибутер со Б-категориј за низ Скопје и низ Македонија. Работното место е од индустриска зона Визбегово. Потребно е кандидатите да имаат 2 годишно возачко искуст

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Администрација

Опис

Pure Life Cosmetics, фирма за увоз и извоз на козметички производи и храна има потреба од Административен работник. Не е потребно претходно искуство. Заинтересираните кандидати да го пратат своето CV на office@purelife.com.mk со назнака за работното м

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дот Архитекти Гроуп има потреба од СМЕТКОВОДИТЕЛ Потребни квалификации: *Високо образование – економски факултет ќе се смета за предност, *Уверение за сметководител /овластен сметководител ќе се смета за предност *Познавање на аглиски јазик *Пр

Кон огласот

Фирма: ЗКМ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Италијанската компанија ТУТО КАПСУЛИ специјализирана за продажба на еспресо кафе, еспресо капсули и кафемати во продажните салони во East Gate Mall Ул. Бесасица Бр. 2 има потреба од продажен персонал Ние нудиме -Работа во перспективна средина -

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Д-р Мирјана Андоновска

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 40000

Опис

ПЗУ Др. Мирјана Андоновска со седиште во Поликлиника Ченто има потреба од општо Доктор на Медицина.

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Главни одговорности и обврски: 1. Одржување на зеленило, цвеќиња, украсни дрвја во дворната површина на комплексот 2. Поткастрување на разни листопадни и иглолисни растенија/дрвја во различни големини 3. Косење, одржување и негување на тревна површи

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

• Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини; • Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи; • Одговорна, мотивирана и стабилна личност; • Флексибилност за работа на терен; • Возачка дозвола Б категорија, ак

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

ВИА ПОСТ ДООЕЛ Скопје вработува Tим лидер за реон Скопје Работни задачи и обврски: -Презентација и промоција на услугите што ги нуди компанијата; -Реализирање на индивидуалните и тимските неделни и месечни цели; -Формирање и управување со тимот како и

Кон огласот

Фирма: Аптека Бети

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Плата: 42000

Опис

Аптека Дипломиран фармацевт Потребни квалификации: ВСС - Фармацевт Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office Посакувани карактеристики: Способност за брзо учењ

Кон огласот

Фирма: Аптека Бети

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Плата: 38000

Опис

Аптека Фармацевтски техничар Потребни квалификации: ССС – Фармацевтски техничар Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office Посакувани карактеристики: Способност

Кон огласот