Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 179

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

СИМПО ДОО Скопје, поради проширување на својот тим има потреба од Комерцијалист за продажба . Работни обврски: развивање и спроведување на стратегии за продажба и маркетинг со цел зголемување на продажбата;истражување на пазарот и развивање стратегии за

Кон огласот

Фирма: ЊУ ЕРА ТЕХТИЛЕ

Регион: Битолски

Индустрија: Текстилна

Опис

Фирмата Њу Ера Техтиле од Битола има потреба од референт за извоз со високо образование. Предност имаат кандидати со Економски или Технички факултет. Кандидатот треба да има солидно познавање на Англискиот јазик и на Microsoft Office пакетот. Заинтере

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје има потреба од ДИСТРИБУТЕР

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје има потреба од КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Кон огласот

Фирма: БетаМедико Традинг

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Веледрогерија Бета Медико Традинг објавува конкурс за вработување на: 1 лице фармацевтски техничар Задолжително потребно : Положен државен испит, Познавање на англиски јазик, Работа со компјутер Заинтересираните лица да ги пратат своите б

Кон огласот

Фирма: ЕУРО РОАД дизајн груп Доо

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Поради зголемен обем на работа фирмата Еуро Роад Дизајн Груп Доо Скопје има потреба од вработување на Office Manager со следните квалификации: - ВСС - економски факултет - познавање на англиски јазик - познавање на работа со компјутери - возачка доз

Кон огласот

Фирма: .

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Фирма има потреба од работник во производство на салфети. Работната апликација може да ја пратите на maxigroupciklama@yahoo.com или испратете податоци по смс на 070530184

Кон огласот

Фирма: .

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Фирма има потреба од работник во производство на салфети. Работната апликација може да ја пратите на maxigroupciklama@yahoo.com или на 070530184

Кон огласот

Фирма: Акустик

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Сметководител во архитектонско - градежна компанија со лиценца за овластен сметководител. Прием на сметководствени документи за книжење Книжење на влезни документација, контрола и анализа Проверка на картици,спроведување иоси Изработка на анал

Кон огласот

Фирма: ТУДОРС

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Тудорс дооел Скопје има потреба од продажни асистенти за проданиците во Рамстор мол и ГТЦ(Градски Трговски Центар) Работни задачи: * Услуга во согласност со процедурите на компанијата * Прием, редење, изложување и сортирање на робата *

Кон огласот

Фирма: Егзекјутив Срч Консалтинг

Регион: Цела Македонија

Индустрија: - Нема информација

Опис

Our client, Castrol is a worldwide leader in high performance lubricants for the automotive, industrial, marine and aerospace industries. Castrol manufactures products on a global basis, supplying customers in over 150 countries around the world. For thei

Кон огласот

Фирма: АД ПЕЧАТНИЦА „КИРО Д. ДАНДАРО“ - Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Графичка

Опис

ПОМОШНИК МАШИНИСТ Потребни квалификации: - IV ССС ( техничко или друго образование) со или без работно искуство - општо познавање на англиски јазик - општо познавање на работа со компјутер Главни работни задачи: • по претходно разгледување и обработ

Кон огласот

Фирма: Нема информација

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Плата: 30000

Опис

Маркет во Црниче им потреба од продавачки со или без работно искуство. Повеќе информации на 071/252-317

Кон огласот

Фирма: ПЗУ АСКЛЕПИОС 2

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА/ЛАБОРАНТ СО ПОЛОЖЕН СТРУЧЕН ИСПИТ.

Кон огласот

Фирма: ЕТТ инженеринг корп дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Машинство

Опис

Се бараат 4 сервисери и монтажери на лифтови со работно искуство од најмалку 2 години. Работите ке се изведуваат во Македонија и Греманија.

Кон огласот

Фирма: ЕТТ инженеринг корп дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

ЕТТ Инженеринг -Скопје бара електроинсталетери на неопределено време . Плата по договор.

Кон огласот

Фирма: Advokatska kancelarija Despodovski

Регион: Скопски

Индустрија: Право

Опис

Адвокатска канцеларија ДЕСПОДОВСКИ од Скопје има потреба од адвокатски стручен соработник или адвокат. Заинтересираните кандидати потребно е да ја достават својата биографија на следната електронска адреса: advokat.despodovski@gmail.com најдоцна до 10.07.

Кон огласот

Фирма: НИВО СУПЕРИОР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 300000

Опис

КOMERCIJA /КОМЕРЦИЈА ПРОДАЖБА

Кон огласот

Фирма: ГЕОМАП КОНСТРАКШН ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Геодезија

Опис

Фирмата Геомап Констракшн има потреба од геодетски инеженер со работно искуство и возачка дозвола.

Кон огласот

Фирма: Скопик

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Remote Business Development Specialist Are you on the hunt for exciting new challenges that boost your professional growth? If you’re an innovator by nature and a Business Development Specialist by trade, we’d love to hear from you! This is a fu

Кон огласот