Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Кадровски консалтинг

Вашата потреба за добри соработници препуштете ни ја нам. Ние, преку нашите партнери, ви нудиме објективен и сигурен избор на работници преку нашата докажана методологија, интернационално искуство и хуманистички пристап. Подигнете ја успешноста на вашата компанија преку грижа за човечкиот потенцијал. Вашиот успех е секако и наш успех!

  • Барање и селекција на работници
  • Анализа на потенцијали
  • Студија на плати
  • Асесмент центар

Зголемете ја додатната вредност на вашата компанија! Искористете ги сите сили и потенцијали во вашиот бизнис. Со селектирање и поставување на вработените според нивните способности, ќе ја зголемите ефикасноста на вашата компанија. Промотивните пакети за вработените ја зголемуваат посветеноста и задоволството во работата и на тој начин допринесува за раст и развој на компанијата.

Брза ориентација и стабилизација – дури и во несигурни услови

Ние, преку нашите партнери, овозможуваме full-service во 19 земји и нудиме високо квалитетни и брзо остварливи решенија, коишто се скроени според барањата на специфичната компанија. Со тоа добивате стабилност на компанијата и отимални постигнувања.

Профитирајте од широката понуда на кадрови услуги.

За секоја подетална информација, контактирајте не преку Контакт формата на нашиот сајт.