Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 179

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Хигиеничар Главни одговорности и обврски: Одржување на хигиената во просториите на компанијата (деловните простории и канцелариите) Грижа за чистотата на деловниот објект Помагање во кујна Да применува мерки за заштита на клиентите и околината,

Кон огласот

Фирма: Екомвисе

Регион: Битолски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Одговорности: градење на ефикасни и издржани веб решенија развивање на функционалности по барање на клиентите решавање на настанатите проблеми во самите проекти

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: РЕСТОРАН АКТИВА

Регион: Скопски

Индустрија: Угостителство

Опис

Restoran AKTIVA ima potreba za Picer za podetalno kontakt tel: 077655551

Кон огласот

Фирма: РЕСТОРАН АКТИВА

Регион: Скопски

Индустрија: Угостителство

Опис

Ресторан АКТИВА има потреба за КУВАР/ КА за подетално контак тел: 077655551

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of administration (related to logistics, technical administration), customer service, accountancy, IT, engineering,… As a QA E

Кон огласот

Фирма: АНЧЕВСКИ ЛОГИСТИК

Регион: Скопски

Индустрија: Транспорт

Опис

Имаме потреба од возач за меѓународен транспорт на релација Македонија-Европа-Македонија со сертификат за професионален возач и Б категорија на возачка дозвола. Пожелно е искуство во меѓународниот транспорт.

Кон огласот

Фирма: Васидора Дооел Прилеп

Регион: Прилепски

Индустрија: Рударство

Опис

Арини Фешн ДООЕЛ Прилеп има потреба да вработи - двајца возачи со Ц-категорија за работа во рудник. За информации и пријавување обратете се во просториите на Арини Фешн во поранешен Современ Дом на ул. Александар Македонски, секој работен ден од П

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

АГЕНТИ ЗА ВРСКА СО КЛИЕНТИ Место на работата Битола Можност на цело и скратено работно време АКО ВИЕ СТЕ ? -Амбициозни и мотивирани кариерно да се развивате -Комуникативни и позитивни личности - Сопствен автомобил кој можете да го користите

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Python Software Engineer Roles and Responsibilities Primary contributor to the design, development, and maintenance of software applications and systems. Collaborate with cross-functional teams to gather and analyze requirements. Write clean,

Кон огласот

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Скопски

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од три (3) лица "Работници за физичко обезбедување" за хотел во Скопје, пожелно претходно работно искуство. *Плата по договор

Кон огласот

Фирма: Аудитива

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Медицина

Опис

Се бара Продавач со завршено најмалку средно образование за работа во специјализирана продавница за слушни помагала. МЕСТО НА ЖИВЕЕЊЕ ГЕВГЕЛИЈА Задолжително CV на mail auditiva.mk@gmail.com Со испарќање на моето CV до Аудитива ДОО Скопје на ма

Кон огласот

Фирма: ПЗУ АСКЛЕПИОС 2

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА СО ПОЛОЖЕН СТРУЧЕН ИСПИТ

Кон огласот

Фирма: Ординација д-р Анчевски

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 34000

Опис

- Работа во динамична атмосфера, одлични услови и современа апаратура; - Можност за индивидуално надградување и усовршување; - Почетна плата 34.000 денари Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горе наведените услови потребно е да испратат кр

Кон огласот

Фирма: ПАВИА ДОО СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Плата: 27000

Опис

Сметководителка за материјално и финансиско сметководство, во сметководствено биро. Возраст над 45 години. Може и пензионерки кои се расположени за работа.

Кон огласот

Фирма: ДЕРМАНДЕНТ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Stomatoloska ordinacija PZU DERMAN DENT od Cair Skopje bara stomatoloska sestra so licenca za rabota i so rabotno ISKUSTVO. Pratete CV na meil akarahasan@hotmail.com

Кон огласот

Фирма: Идадија инженеринг

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДГТ Идадија Инеженеринг Дооел е градежна компанија која постои од 1992 година,со континуиран развој во областа, и има потреба од: Возач со Ц и Е категорија Потребни квалификации: Завршено средно образование Претходно работно искуство на иста или

Кон огласот

Фирма: Хромак Емил ДООЕЛ

Регион: Кумановски

Индустрија: Трговија

Плата: 25000

Опис

ТД Хромак, за свој малопродажен објект бара продавач(ка) со или без работно искуство. Се работи во две смени, од понеделник до сабота. За повеќе информации може да не контактирате на 070 220 314

Кон огласот

Фирма: Технос компани

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Плата: 35000

Опис

Фирмата Технос компани која се занимава со изработка и монтажа на внатрешни и надворешни врати има потреба од работници - монтери на внатрешни врати. Работно време од 8 до 16 часот од Понеделник до Петок. Годишен одмор и регрес.

Кон огласот

Фирма: АД Осигурителна Полиса

Регион: Скопски

Индустрија: Осигурување

Опис

НАЦИОНАЛНА ГРУПАЦИЈА ЗА ОСИГУРУВАЊЕ – АД ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА објавува оглас за вработување на Соработник во сектор Финансии Потребни квалификации - Завршено економски факултет, - Познавање на англиски јазик, - Поседување на возачка дозвола B катег

Кон огласот