Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 179

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior React Developer Responsibilities Develop and implement features in line with business requirements, ensuring a robust and maintainable codebase Collaborate with the team on problem-solving, actively advocating for engineering-specif

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Jira/Atlassian Administrator Skills & Experience: Roles and Responsibilities Configure and maintain Atlassian products, such as Jira and Confluence, across cloud-based and on-premises environments. Manage user and project access within Ji

Кон огласот

Фирма: Дом за стари лица Терзиева

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Бараме медицинска сестра за работа во старски дом Терзиева

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote QA Automation Engineer Skills & Experience: Roles & Responsibilities Develop comprehensive test plans and test cases for both new features and existing software functionalities, ensuring thorough coverage across all testing scenarios.

Кон огласот

Фирма: Видео Аларм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Компанијата Видео Аларм ДОО има потреба од Електо Техничар-Монтер за слабострујна инсталација со работа со системи за техничка заштита. Искуство со работа на системи за Видео Надзор, Алармни Системи, Контрола на Пристап, Евиденција на Работно Време се сме

Кон огласот

Фирма: Едукативен центар Брајт кидс

Регион: Скопски

Индустрија: Образование и наука

Опис

Едукативен центар со локација во Тафталиџе,отвора 2 нови работни позиции на 4 и 8 часа по договор. Кандидатите потребно е да имаат завршено педагошки,филилошки,,филозофски факултет со и без работно искуство.Потребно е да поседува тимски особини и комуника

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Реномирана фирма – ексклузивен ресторан од Скопје Микеи Хантинг Клуб има потреба од следната работна позиција: МАГАЦИОНЕР Главни oдговорности и oбврски: • Прием, издавање и пренос на стока/артикли во магацин и водење компјутерска евиденција за исто

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Главни oдговорности и oбврски: 1. Ги послужуваат храната и пијалаците на клиентите на масите, како и подготовка на пијалоците во шанкот 2. Ги чистат масите и ги враќаат садовите и приборот за јадење во кујната; 3. Послужуваат алкохолни и безалкохолни

Кон огласот

Фирма: ПЗУ МЕДИКО ПОИНТ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Доктор на медицина со лиценца за работа и пожелно е познавање на Prima Medika

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Нашиот бутик хотел со 21 соба бара собарка како дел од нашиот тим заради извршување на секојдневните операции на хотелот, како и обезбедување висок квалитет на услугата за нашите гости. Главни одговорности и обврски: 1. Одржување на хигиената на гостин

Кон огласот

Фирма: МСМ системс

Регион: Охридски

Индустрија: - Нема информација

Опис

DDX systems ima potreba od mladi indivdui za postojana rabota, vnesuvanjei analiza na podatoci vo nasiot system. Sekoj kandidat ke ima soodveten trening. Vaseto CV moze da go pratite na slednava adressa ddxsystems@gmail.com

Кон огласот

Фирма: МК-ЕКОПАК ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Графичка

Плата: 1

Опис

Се бара административен работник на определено време. Опис на работно место: - работни односи - изготвување на фактури - архива - пресметка за плата - внатрешно контролно книговодство - увоз - извоз - водење извештаи - платен промет ... Нудим

Кон огласот

Фирма: Техногума Николов ДООЕЛ

Регион: Штипски

Индустрија: Металургија

Плата: 42000

Опис

Се бара Оператор за ЦНЦ Машина

Кон огласот

Фирма: СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ Скопје има потреба од 1 лице на работно место: ПОМОШНИК ВО КУЈНА Личен профил: Одговорна и организирана личност Лојалност и чесност Професионален пристап кон работата Способност за индивидуална и тимска работа

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Реномирана фирма од Скопје - Микеи Интернационал има потреба од следната работна позиција: Асистент во продавница Главни oдговорности и oбврски: • Извршување на продажни активности на производите од продавницата согласно политиката на компанијата

Кон огласот

Фирма: Fobas Kompani Dooel

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

оператор во произвоство средства за хигиена и козметика

Кон огласот

Фирма: Fobas Kompani Dooel

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

Помошник смедководител да има познавање на материално водење на документација

Кон огласот

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Велешки

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од две (2) лица за физичко обезбедување (обезбедувачи) со задолжително поседување на лиценца, пожелно претходно работно искуство за реон Велес. *Плата по договор *Заинтересираните кандида

Кон огласот

Фирма: ЕУРО РОАД дизајн груп Доо

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Поради зголемен обем на работа фирмата Еуро Роад Дизајн Груп Доо Скопје вработува Урбанист со овластување за урбанистичко планирање.

Кон огласот

Фирма: ЕУРО РОАД дизајн груп Доо

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Поради зголемен обем на работа фирмата Еуро Роад Дизајн Груп Доо Скопје вработува градежен инженер - насока хидротехника со минимум 2 години работно искуство во проектирање на хидротехнички објекти.

Кон огласот