Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 179

Фирма: Медија Планет

Регион: Скопски

Индустрија: Издаваштво

Плата: 35.000

Опис

Трговско издавачка куќа,поради проширување бара: 2 продавачи/ки (постојано вработување), 3 презентери/ки со и без работно искуство од 20 - 30 год. Дополнителни информации на тел. 077/426-021 маил: medijaplanet@yahoo.com Ние ви нудиме: Редовни м

Кон огласот

Фирма: ПРОМЕТ СТЕЕЛ ХОЛДИНГ

Регион: Скопски

Индустрија: Угостителство

Опис

Restaurant AKTIVA ima potreba za KELNER/ KA za podetalno kontakt telefon: 077655551

Кон огласот

Фирма: РЕСТОРАН АКТИВА

Регион: Скопски

Индустрија: Угостителство

Опис

Restaurant AKTIVA ima potreba za KELNER/ KA za podetalno kontakt telefon: 077655551

Кон огласот

Фирма: НЕТОПИА

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Плата: 30000

Опис

Индустриска перална која соработува со голем број на хотели и ресторани има потреба од работници за позиција возачи за лесни товарни возила за полно работно време, почетна плата 30.000,00 денари. Претходно работно искуство не е потребно, но ќе преставува

Кон огласот

Фирма: Хенди Телеком

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Скопје. Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За референт

Кон огласот

Фирма: АСИЛА ДООЕЛ увоз-извоз Охрид

Регион: Охридски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Асила Дооел Охрид има потреба од лице за мониторинг.

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Дистрибуција

Опис

Pure Life Cosmetics, фирма за увоз и извоз на козметички производи и храна има потреба од Дистрибутер со Б-категорија за низ Скопје и низ Македонија. Работното место е од магацинот на Pure Life во индустриска зона Визбегово. Потребно е кандидатите да и

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Дистрибуција

Опис

Pure Life Cosmetics, фирма за увоз и извоз на козметички производи и храна има потреба од магационер. Работното место е од магацинот на Pure Life во индустриска зона Визбегово. Потребни квалификации: 2-годишно возачко искуство, работа со виљушкар и иск

Кон огласот

Фирма: РЕКАНСКИ МЕРАК-РАДИКА

Регион: Дебарски

Индустрија: Туризам

Опис

Рекански Мерак-Радика (Скудриње-Дебарско) има потреба од следните позиции: -келнер (со и без работно искуство) по можност со возачка дозвола -помошничка за ресторанот и апартманите Ресторанот ги нуди следниве поволности: -Сместување во самиот

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 40000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 70000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни. Вашите CV-ја испратете ги на

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of customer service, accountancy, IT, engineering, administration (related to logistics, technical administration) etc. Job

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of customer service, accountancy, IT, engineering, administration (related to logistics, technical administration) etc. We are

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Администрација

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of administration (related to logistics, technical administration), customer service, accountancy, IT, engineering,... We ar

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Support and Solutions Center MK is a company working with large international clients, providing a range of services in administration, customer service, accountancy, IT, engineering, and more. We are an administrative logistic center serving prominent in

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

Support and Solutions Center MK is a company working with large international clients, providing a range of services in administration, customer service, accountancy, IT, engineering, and more. We are an administrative logistic center serving prominent in

Кон огласот

Фирма: Индустри Бизнис Сервис Центар

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Industry Business Service Center is a business consulting service that offers high-quality, sustainable, and cost-efficient waste solutions tailored to the needs of each customer. Our service is underpinned by a network of specialized, large-scale facilit

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Support and Solutions Centar MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of administration (related to logistics, technical administration), customer service, accountancy, IT, engineering, ... We a

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Дистрибуција

Опис

Pure Life Cosmetics, фирма за увоз и извоз на козметички производи и храна има потреба од Дистрибутер со Б-категорија за низ Скопје и низ Македонија. Работното место е од индустриска зона Визбегово. Потребно е кандидатите да имаат 2-годишно возачко иск

Кон огласот

Фирма: Вајс Хантерс

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 280000

Опис

🎯Голема можност за МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ во Саудиска Арабија. 🇸🇦 НЕТО ПЛАТА ДО 5000$ Платено сместување и превоз Платен авионски билет Здравствено осигурување 30 дена платен одмор Ќе бидете вработени во Министерството за здравство или Министерств

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Главни одговорности и работни задачи : Одржување на хигиената на винарската опрема, машини и простор за работа (санитација и стерилизација на опремата и садовите за грозје и вино) Извршување на активности и работните задачи во фазата на примарното про

Кон огласот