Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 179

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Главни одговорности и обврски: 1. Редовно одржување на објектите 2. Одржување на систем за греење и ладење 3. Одржување на електрика и водовод 4. Изведба на нови електрични инсталации и монтирање на разводни ормани и спојување на истите 5. Работ

Кон огласот

Фирма: УРФА-Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Прехранбена

Плата: 30000

Опис

Продавниците Урфа во новиот пазар и долниот градаки пазар имаат потреба од продавачки нудиме пријатни услови за работа со почетна плата од 26 000 ден к-15 и редовен годишен одмор . Сите заинтересирани може да аплицираатсо свое CV на viber. 070-312-305

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

ВИА ПОСТ ДООЕЛ Скопје вработува Доставувачи за реон Скопје Работни задачи и обврски: -Врши достава на пратки до одреденото место во определениот рок; -Одговорност/Уредност за извршување на доставата; -Почитување на процедурите и протоколите за работа

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

ВИА ПОСТ ДООЕЛ Скопје вработува Администратор за реон Скопје Работни задачи и обврски: -Обработка на податоци за достава на пратките; -Изработка на пропратна документација; -Внес на пратки и спецификации за пратки во програмскиот (IT) систем; -Израбо

Кон огласот

Фирма: Медија Планет

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 35.000

Опис

Трговско издавачка куќа,поради проширување бара: 2 продавачи/ки (постојано вработување), 3 презентери/ки со и без работно искуство од 20 - 30 год. Дополнителни информации на тел. 077/426-021 маил: medijaplanet@yahoo.com Ние ви нудиме: Редовни м

Кон огласот

Фирма: ГЕОМАП КОНСТРАКШН ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Геодезија

Опис

Геодетска фирма Геомап од Скопје вработува двајца помошници на инженер за на објекти со и без работно искуство.

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote QA Automation Engineer Roles & Responsibilities Develop comprehensive test plans and test cases for both new features and existing software functionalities, ensuring thorough coverage across all testing scenarios. Identify, document, and r

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior QA Analyst Roles & Responsibilities: Conduct thorough manual tests to ensure software quality and functionality Collaborate with cross-functional teams to understand product requirements and deliver high-quality solutions. Write and

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Java / Kotlin Senior Software Engineer Roles & Responsibilities Build: Iterate quickly and deliver results with speed. Learn: Adapt and work across the technology stack, wearing different hats as needed. Lead: Take full ownership of project

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Mid Level Angular Developer Roles & Responsibilities Develop and maintain web applications using Angular, Angular and other JavaScript Frameworks. Collaborate with designers, developers and stakeholders to understand requirements and trans

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Remote Customer Support Representative Roles & Responsibilities: Respond promptly to customer inquiries via phone, email, and chat regarding product-related issues, service questions, and general inquiries. Efficiently log and manage support cases

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Senior PHP Developer - Remote Roles and Responsibilities Write PHP code following best practices and standards, guided by our Principal Engineer and Product Architect. Collaborate in building both back-end and front-end code for a new platform vers

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Администрација

Опис

Remote Merchandising Coordinator Roles and Responsibilities: Support the trafficking and translation of brand partnerships from the Business Development team to on-site & outbound placements. Manage inventory and coordinate marketing materials. Tr

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Data Scientist Key Responsibilities: Develop, implement, and optimize machine learning models and algorithms to solve complex business problems. Analyze and interpret large datasets to uncover trends, patterns, and actionable insights. Co

Кон огласот

Фирма: ЕЛИВАЛ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Продавница за електро материјали има потреба од продавач (продажба и редење на роба)

Кон огласот

Фирма: КАЗА - ДИЗАЈН увоз-извоз ДОО Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Дрвна

Опис

Вработуваме лица за работа на машина за кроење и кантирање на иверица. За повеќе информации јавете се на 078/257 023, 047/22 44 00 kazadizajn@gmail.com

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: Интерактиве солутионс

Регион: Охридски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Компанија со 100 % странски капитал со седиште во центарот на Охрид, бара високо квалификуван кадар за своите деловни активности во нејзиното седиште во Охрид. Следнава позиција е отворена: Обезбедување Испратете го Вашето CV на employment@isoluti

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 30.000

Опис

СОРАБОТНИЦИ ВО ТРГОВСКА ДЕЈНОСТ!!! УСЛОВИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ИМААТ ИДЕАЛНИТЕ КАНДИДАТИ: Расположение за работа и одговорност Мотивирани од желбата да успеете од сопствени залагања (без оглед дали имате професионално искуство или не, ние ќе ве упатиме во

Кон огласот

Фирма: Кафе Вендинг Група

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Компанијата Кафе Вендинг Група ДООЕЛ која има долгогодишно искуство во продажба и поставување на автомати за топли напитоци и автомати за храна и сокови има потреба од вработување на одржувачи на автомати за кафе и храна

Кон огласот