Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 179

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Скопски

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од две (2) лица "Оператори во мониторинг", пожелно претходно работно искуство. *Плата по договор

Кон огласот

Фирма: Мис Глобус

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Мис Глобус е компанија која е повеќе од 30години присутна на македонскиот пазар со месни производи и преработка на месо. Се бара работник во ПРОИЗВОДСТВО Услови за работа: Редовна месечна плата; Полно работно време- 40 часа; Пријатна работна атмосфер

Кон огласот

Фирма: МУРАТ ВИРИНГ СИСТЕМС МАКЕДОНИЈА

Регион: Скопски

Индустрија: Автомобилска

Опис

Работни обврски и услови: • Работа во производство на елекртични инсталации • Подготовка на материјали за работа • Изработка и доработка на електрични инсталации, склопување на електрични компоненти и кабли • Работа со машини и рачен алат за сечењ

Кон огласот

Фирма: Компанија НМ

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

Помошник сметководител , Сметководител

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Д-р Александар Ничовски

Регион: Охридски

Индустрија: Медицина

Опис

Доктор

Кон огласот

Фирма: Мулти Медија

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Плата: 40000

Опис

Фирмата Мулти Медија вработува бравар/заварувач. Почетна плата 40.000,00 со можност за покачување. Вашите биографии испратете ги на емаил: multimedia.pogon@yahoo.com или контактирајте не на: 075233998, 070257529.

Кон огласот

Фирма: Виадукт Трејд

Регион: Скопски

Индустрија: Сообраќај

Опис

Фирмата „Виадукт Трејд“ го зголемува својот тим и бара работници мајстори тесари и заварувачи квалификувани. Потребно е да имаат возачка дозвола Б категорија, да знаат да ракуваат со прирачен и електричен алат. Да имаат желба за работа. Работата е на тере

Кон огласот

Фирма: Консалтинг Интер Груп

Регион: Скопски

Индустрија: Администрација

Опис

Подготовка на фактури и документи Подготовка на испратници, повратници, работни налози Архивирање и соодветно складирање на документи Проследувње на повици Следење на промоции и испорака на нивни документи

Кон огласот

Фирма: Консалтинг Интер Груп

Регион: Скопски

Индустрија: Право

Опис

Анализа, изработка и ревидирање на сите видови правни акти за потребите на Друштвото; Усогласување на работењето од правен аспект според законската регулатива која се однесува на делокругот на работа на Друштвото; Следење на законите и соодветна изработ

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Кумановски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Гостиварски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоц

Кон огласот

Фирма: Империјал Трејд Компани ДООЕЛ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Потребен е административен работник / асистент за компанија која се занимава со трговија на големо главно со странски компании. Основни работни задачи: Активна дневна комуникација (email, телефон, ) и високо професионален однос со бизнис партнерите О

Кон огласот

Фирма: Империјал Трејд Компани ДООЕЛ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Потребен е административен работник / асистент за компанија која се занимава со трговија на големо главно со странски компании. Основни работни задачи: Активна дневна комуникација (email, телефон, ) и високо професионален однос со бизнис партнерите О

Кон огласот

Фирма: МЕДИКАПРО ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 32000

Опис

Потребни квалификации: Минимум завршено средно образование Познавање на работа со компјутер (MS Office пакет програми)приоритет работа со ПАНТЕОН(Pantheon) Основни работни задачи: Работа на компјутер, внесување податоци Водење евиде

Кон огласот

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Охридски

Индустрија: Трговија

Опис

СИМПО ДОО Скопје поради проширување на својот тим има потреба од продавачи/ки во малопродажен објект во Охрид. За таа цел кандидатите потребно е да бидат со работно искуство во продажба, одлични комуникациски способности, способност за тимска работа,позна

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје (Волково), компанија за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи, има потреба од 1 лице на позиција магационер/дистрибутер. Опис на одговорности: Прием и складирање на роба Спремање и дистрибуција на роба

Кон огласот

Фирма: TELUS International Europe

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

* Please note that this opportunity is available only for candidates currently located Anywhere in Bulgaria. ** If you are based outside of the country, we provide relocation assistance to help you join our team in Sofia. We are looking for an en

Кон огласот

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

СИМПО ДОО Скопје поради проширување на својот тим има потреба од лица за работното место продавач/ка во малопрдажен објект.

Кон огласот

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

СИМПО ДОО Скопје има потреба од транспортни работници за работа во магацин.

Кон огласот

Фирма: СИМПО ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

СИМПО ДОО Скопје има потреба од вработување на Сметководител во сектор за финансии и сметководство,

Кон огласот