Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Medical Doctor

Организација

ПЗУ МЕДИКО ПОИНТ

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Доктор на медицина 
со лиценца за работа и пожелно е познавање на Prima Medika

Потребни квалификации

Искуство како матичен лекар

Контакт информации

Емаил

medikopoin@gmail.com

Телефон

078-453-800

Објавен на: 15/06/2024

Краен рок за пријавување: 15/07/2024