Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Графички работник - Машинист

Организација

ГрафоПром Битола

Индустрија

Графичка

Опис на работната позиција

Работник на плотер, и лепење на фолија на одредени површини

Потребни квалификации

пожелно е претходно работно искуство

Контакт информации

Емаил

info@grafoprom.com

Телефон

075 439 025

Објавен на: 02/08/2024

Краен рок за пријавување: 02/08/2024