Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Оптометрист / Оптичар

Организација

ОПТИЛ Д.О.О.

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Оптика Оптил има потреба од дипломирани Оптометристи со или без работно искуство.

Нудиме фер игра и добра плата, во Оптил е убаво да се работи!

Услови:
- Чесни
- Вредни
- Воспитани
- Насмеани

Сѐ друго се учи!

Сите заинтересирани може да аплицираат со свое CV на optikaoptil@gmail.com

Потребни квалификации


            

Контакт информации

Емаил

optikaoptil@gmail.com

Телефон

075416731

Објавен на: 11/07/2024

Краен рок за пријавување: 31/12/2030