Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Специјалист за кредитирање

Организација

ФД МОНИМАКС ФИНАНСИСКО ДООЕЛ ОХРИД

Индустрија

Финансии и банкарство

Опис на работната позиција

Компанија со 100% странски капитал, основана во Република Северна Македонија, со седиште во центарот на Охрид бара специјалист за кредитирање.

Потребни квалификации

-Економски или правен факултет

-Способност за тимска работа

-Одлични комуникациски вештини

Испратете го Вашето CV на англиски јазик на employment@moneymax.mk

Објавен на: 10/06/2023

Краен рок за пријавување: 19/07/2024