Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Правник

Организација

адвокадска канцеларија

Индустрија

Право

Опис на работната позиција

нотарска канцеларија има потреба од двајца работници.
кандидатот треба да има завршено правен факултет

Потребни квалификации

завшен правен факултет
познавање на компјутерски вештини

Контакт информации

Емаил

iva.eftimov@yahoo.com

Телефон

075378262

Објавен на: 03/12/2024

Краен рок за пријавување: 03/12/2024