Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Area Sales Manager

Организација

ИНТЕРЕУРОПА

Индустрија

Транспорт

Опис на работната позиција

AGENT ZA PRODAZBA

Потребни квалификации


            

Објавен на: 11/07/2024

Краен рок за пријавување: 30/08/2024