Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Монтер

Организација

Кристина - ДАМИЛ

Индустрија

Транспорт

Опис на работната позиција

Салон за мебел Кристина ДАМИЛ има потреба од монтери на плочест мебел и физички работници за разнесување на мебел.

За монтери со работно искуство, плата по догоор.
За општи работници за транспорт на мебел, плата 30.000 денари.

Сите заинтересирани можат да испратат CV на mihail@damilton.mk или да се јават на 071 258 153 од 08:00 до 16:00 часот.

Потребни квалификации

Салон за мебел Кристина ДАМИЛ има потреба од монтери на плочест мебел и физички работници за разнесување на мебел.

За монтери со работно искуство, плата по догоор.
За општи работници за транспорт на мебел, плата 30.000 денари.

Сите заинтересирани можат да испратат CV на mihail@damilton.mk или да се јават на 071 258 153 од 08:00 до 16:00 часот.

Контакт информации

Емаил

mihail@damilton.mk

Телефон

071 258 153

Објавен на: 11/05/2024

Краен рок за пријавување: 24/05/2024