Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Медицинска сестра

Организација

Дом за стари лица Терзиева

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Бараме медицинска сестра за работа во старски дом Терзиева

Потребни квалификации

завршено средно медицинско

Контакт информации

Емаил

terzievameri@gmail.com

Телефон

078306668

Објавен на: 18/06/2024

Краен рок за пријавување: 31/07/2024