Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Електроавтоматичар

Организација

Ман-Дра

Индустрија

Електроника и Телекомуникации

Опис на работната позиција

Потребни Квалификации:

Завршено најмалку ССС Електроничар / Автоматичар, Електротехничар, ВСС Електроинженер ќе се смета за предност, предходно работно искуство ќе се смета за предност.

Во рамките на работните задачи и одговорности од кандидатот се очекува да има познавање со:
-Работа со компјутери
-Читање на електрични шеми и шемирање на ормари
+Електроповрзување, подесување, пуштање во работа и одржување на системи за автоматско управување - индустриска електроника и автоматика
-Програмирање на PLC i HMI ќе се смета за предност.

Одговорна и амбициозна личност насочена кон резултати и надоградба на своите знаења,

Способност за адаптација и работа во тим

Задолжително е кандидатот да има возачка дозвола Б категорија

Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат со биографија на следната email адреса contact@man-dra.mk

Потребни квалификации

Завршено најмалку ССС Електроничар / Автоматичар, Електротехничар, ВСС Електроинженер ќе се смета за предност, предходно работно искуство ќе се смета за предност.

Контакт информации

Емаил

contact@man-dra.mk

Телефон

023171519

Објавен на: 13/02/2024

Краен рок за пријавување: 29/03/2024