Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Агенти за продажба

Организација

Мегамобил

Индустрија

Електроника и Телекомуникации

Опис на работната позиција

Имаме потреба од 2 лица за работа во продавница за галантерија за мобилни телефони. Вашите ЦВ испаќајте ги на горенаведениот маил.

Потребни квалификации

Предност имаат тие што имале претходно работно искуство со трговија.

Објавен на: 05/03/2024

Краен рок за пријавување: 04/04/2024