Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Лекар

Организација

ПЗУ ЦИПУШ СКОПЈЕ

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

ПЗУ Ципуш бара лекар по општа медицина со лиценца за работа, плата по договор. 
Сите заинтересирани да се јават на бројот или дапуштат CV на маилот.

Потребни квалификации

- лиценца за работа

Контакт информации

Емаил

pzu.cipus@gmail.com

Телефон

070365142

Објавен на: 28/04/2024

Краен рок за пријавување: 30/06/2024