Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Административен работник

Организација

Фирма

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Фирма во Визбегово има потреба од административен работник/благајник.

Потребни квалификации

- завршено најмалку средно образование
- работа со компјутери
- благајничкио работење
- претходно работно искуство ќе се смета за предност како и
- основно познавање на англиски јазик
- високо ниво на комуникациски вештини
- способност за тимска и самостојна работа
- одлични способности за организација и планирање на работатa
- одговорна личност
Заинтересираните кандидати своето CV да го испратат
на е-маил: smkom.ing@gmail.com

Само одбраните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Објавен на: 01/12/2024

Краен рок за пријавување: 02/12/2024