Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Оператор на CNC машина

Организација

Металкат Технолоџи

Плата

50.000

Индустрија

Машинство

Опис на работната позиција

CNC оператор за двосменско работење на металорезачка машина

Потребни квалификации

Потребно е искуство, висока индустриска култура

Контакт информации

Емаил

igor@metalkat.mk

Телефон

075220432

Објавен на: 29/01/2024

Краен рок за пријавување: 16/02/2024