Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Архитект

Организација

GEMMA INZENERING DOO SKOPJE

Индустрија

Градежништво и Архитектура

Опис на работната позиција

Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од:
АРХИТЕКТ
Потребни квалификации, вештини и способности:
• Високо образование Архитектонски факултет
• Одлично познавање на AUTOCAD
• Одлично познавање на англиски јазик
• Ориентираност кон тимска работа
• Организирана, иницијативна и мотивирана личност
• Способност за работа под притисок и кратки рокови
• Одлични организациски и комуникациски способности
• Способност за донесување на брзи и ефикасни одлуки
- сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на следната е- маил адреса: info@gemma.mk
Kандидатите од потесниот избор ќе бидат повикани на личен разговор.

Потребни квалификации

ВСС ДИПЛ АРХИТЕКТ

Објавен на: 21/06/2024

Краен рок за пријавување: 28/06/2024