Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Доктор/ка

Организација

ПЗУ ДР МАЈА

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

ПЗУ Д-Р МАЈА нуди работно место доктор по општа медицина со положен државен испит.  Работа во две смени пон-петок.Работна позиција матичен лекар. Пратете CV на посочениот меил.

Потребни квалификации

Кандидатот потребно е да има положен државен испит и лиценца за работа.

Контакт информации

Емаил

pzudr.majaaleksova@yahoo.com

Телефон

078/426-609

Објавен на: 06/06/2024

Краен рок за пријавување: 04/07/2024