Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Head of Compliance

Организација

ФД МОНИМАКС ФИНАНСИСКО ДООЕЛ ОХРИД

Плата

34000

Индустрија

Финансии и банкарство

Опис на работната позиција

Монимакс Финансиско друштво со седиште во центарот на Охрид има потреба од :

- Compliance officer

Работни задачи:
-Ефективно спроведување на програма за правна усогласеност.
-Следење на правните регулативи за конкретната дејност.
-Следење и ажурирање на правните и сметководствени процедури во компанијата

Избраните кандидати ќе имаат можност да работаат во пријатна атмосфера со веќе постоечкиот тим и да се усовршат.
Вклучен пакет на бенефиции!

Испратете го Вашето CV на employment@moneymax.mk

Потребни квалификации

Лицето треба да ги поседува следниве карактеристики:    
-Да има завршено високо образование;
-Познавање на законодавството од областа на финансиски институции и трговски друштва
-Работно искуство се смета за предност;
-Добри комуникациски вештини;
-Тимска работа;

Објавен на: 06/07/2024

Краен рок за пријавување: 31/07/2024