Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Lab testing technician

Организација

Гинекаликс

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Гинекаликс лабораторија има потреба од 

Дипломиран Молекуларен биолог

Потребни квалификации

Потребно е
-ВСС- завршено високо образование и стекната вокација Молекуларен биолог
-Искуство од областа мин 3 години
-Англиски јазик
-Основни компјутерски познавања
-Тимска работа

Објавен на: 05/06/2024

Краен рок за пријавување: 05/07/2024