Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Медицинска сестра

Организација

ПЗУ АЗУРА

Плата

34000

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Ординација по општа (семејна) медицина во Ѓорче Петров (Новоселски пат), бара медицинска сестра (medicinska sestra) со или без работно искуство за вработување на неопределено време.
Испратете ЦВ на -
ambulanta_azura@yahoo.com
Со почит
ПЗУ Азура

Потребни квалификации

Положен државен испит и лиценца за работа

Објавен на: 08/06/2024

Краен рок за пријавување: 30/06/2024