Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Соработник за Човечки Ресурси

Организација

ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД Скопје

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место:  

Правник и Соработник за човечки ресурси
Потребни карактеристики и вештини:
• Способност за брзо учење
• Развиени комуникациски вештини
• Организираност, способност за тимска работа

Доколку сметате дека ги исполнувате погоренаведените услови, Ве охрабруваме да ни ја испратите Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, и истата доставете ја најдоцна до 27.06.2024 година на следниот e-mail: frosina.filipova@dmed-medical.com

Потребни квалификации

•	Високо образование
• Со работно искуство
• Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Објавен на: 18/06/2024

Краен рок за пријавување: 27/06/2024