Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Биохемичар

Организација

ГЕНЕА Лабораторија

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

ПЗУ ГЕНЕА ЛАБОРАТОРИЈА има потреба од биолог/биохемичар/молекуларен биолог со работно искуство. 
Дoколку ги исполнувате условите и сакате да работите во пријатна и професионална работна средина, со можност за напредок и обука, доставете го Вашето лично резиме на info@genea.mk.

Потребни квалификации

Потребни квалификации:
- ВСС од Природно-математички факултет;
- Одлични комуникациски и презентациски вештини;
- Работно искуство во лабораторија;
- Работа со компјутери;
Возачка дозвола ќе се смета за предност.

Контакт информации

Емаил

info@genea.mk

Телефон

+38970262220

Објавен на: 14/06/2024

Краен рок за пријавување: 23/06/2024