Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Магационер

Организација

Ројал Инвест

Плата

36000

Индустрија

Трговија

Опис на работната позиција

Опис за позиција магационер :
-Прием и контрола на влез и излез на роба
-Познавање на работа со ВИЉУШКАР
-Спремање на роба за испорака

Работно време од 08 до 15 часот од Понеделник до Сабота(7 часа дневно)
Недела, државни и верски празници(според закон) се неработни.

плата 36.000ден / Одмор 20 дена + според стаж)
K15 40.000ден

Потребни квалификации

Познавање од работа со виљушкар

Контакт информации

Емаил

contact@rojalinvest.com.mk

Телефон

071457738

Објавен на: 13/07/2024

Краен рок за пријавување: 22/07/2024