Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

company_logo

Позиција

Account Manager for Macedonian Clients

Организација

Темјан Транс

Индустрија

- Нема информација

Опис на работната позиција

Vozac na tesko teretno vozilo

Потребни квалификации

Vozacka so E kategorija

Контакт информации

Емаил

temjantranspp@hotmail.com

Телефон

070308551

Објавен на: 07/10/2024

Краен рок за пријавување: 08/10/2024