Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Неговател/ка

Организација

ПУСЗ „Хармонија“

Индустрија

Социјална

Опис на работната позиција

Приватна установа за социјална заштита на стари и изнемоштени лица Хармонија има потреба од геронтодомакин со и без работно искуство.
Се замолуваат сите заинтересирани кандидати своите кратки биографии да ги достават на: domharmonija@gmail.com или да се обратат телефонски на 078/316-663

Потребни квалификации

Минимум ССС
Комуникативност
Лојалност
Пожелно претходно работно искуство на иста или слична работна позиција

Контакт информации

Емаил

domharmonija@gmail.com

Телефон

+38978316663

Објавен на: 11/07/2024

Краен рок за пријавување: 11/08/2024