Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Телефонски оператор

Организација

Изи Лајф Дооел

Индустрија

Електроника и Телекомуникации

Опис на работната позиција

Се бараат телефонски оператори за работа од канцеларија, во Аеродром, Скопје. 
Работиме и зборуваме со различни видови на луѓе на македонски јазик
Се работи само прва смена, од понеделник до петок.
28 000ден.+бонус
Пратете го вашето CV на izilajf.dooel@gmail.com

Потребни квалификации


            

Објавен на: 28/02/2024

Краен рок за пријавување: 03/03/2024