Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Магационер

Организација

Мегамобил

Индустрија

Електроника и Телекомуникации

Опис на работната позиција

Имаме потреба од 2 лица за работа во големопродажба на галантерија и резервни делови за мобилни телефони. Обврски: -Собирање и пакување на галантерија и резервни делови. -Прием на нова роба,пакување,лепење декларации и т.н.

Потребни квалификации


            

Објавен на: 31/01/2024

Краен рок за пријавување: 02/03/2024