Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Медицинска сестра

Организација

Гинекаликс

Индустрија

Медицина

Опис на работната позиција

Медицинска сестра

Потребни квалификации

Потребно е
-ССС со положен стручен испит
-Искуство мин 3 години
-Комуникативност и тимска работа

Објавен на: 31/05/2024

Краен рок за пријавување: 30/06/2024