Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Продавач

Организација

Елит Софа

Индустрија

Продажба и Маркетинг

Опис на работната позиција

Салонот за мебел Елит СОФА во индустриската зона Визбегово има потреба од вработување на лице за продажба. Заинтересираните кандидати потребно е да поседуваат комуникациски способности, да имаат познавање од англиски јазик и компјутери. Може да аплицирате со CV на info@elittesofa.mk

Потребни квалификации

Комуникациски способности,
Англиски
Компјутери

Објавен на: 11/07/2024

Краен рок за пријавување: 21/07/2024