Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

Позиција

Комерцијалист за продажба

Организација

ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Плата

28000

Индустрија

Електроника и Телекомуникации

Опис на работната позиција

Главни одговорности:
• Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата;
• Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата;
• Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани;
• Делење на промоциони и маркетинг материјали со цел соодветно информирање на клиентите за продуктите и тековните понуди на Компанијата;
• Теренска работа во различни градови во државата според потребите на работниот процес.

Работно време: понеделник- петок, 09:00- 17:00 часот

Потребни квалификации

•       Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини;
• Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи;
• Одговорна, мотивирана и стабилна личност;
• Флексибилност за работа на терен;
• Возачка дозвола Б категорија, активен возач минимум 2 години.

Објавен на: 12/07/2024

Краен рок за пријавување: 29/07/2024