Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 11

Фирма: Лукс

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Бидете дел од LUXFORM тимот! За растечките потреби на нашиот производен капацитет LUXFORM, лоциран во Комплекс Камник, Скопје, огласуваме слободно работно место на позицијата оператор на CNC машина. Заинтересираните кандидати можат да не контактираат н

Кон огласот

Фирма: САНО ДООЕЛ

Регион: Источна Македонија

Индустрија: Производство

Плата: 35000

Опис

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ САНО е лидер на пазарот на производи и услуги од област на сточарството. Со високо специјализирани вработени и најмодерни фабрики во Европа , Азија , и Америка , САНО обезбедува индивидуални оптимални решениа во исхраната на живот

Кон огласот

Фирма: Елит Софа

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Фабриката за производство на мебел Елит СОФА лоцирана во индустриската зона Вибегово, Скопје, отвара работно место на позицијата МАГАЦИОНЕР. Главни обврски на магационерот е прием и испорака на материјали за производство и водење евиденција за залихите.

Кон огласот

Фирма: Елит Софа

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Елит СОФА за својата канцеларија во индустриска зона Визбегово има потреба од вработување на лице а администрирање на документи. Главни задачи и обврски: изработка на документи (фактури, испратници) за клиентите, реализација на патни и производствени нало

Кон огласот

Фирма: Мулти Медија

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Плата: 40000

Опис

Фирмата Мулти Медија има потреба од 2Д и 3Д цртач со познавање програми: Corel Draw. Пожелно е и познавање на Adobe Photoshop. Вашите биографии испратете ги на маил: multimedia.pogon@yahoo.com Контакт: 075233998, 070257529

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

ТЕХНОЛОГ -ЛАБОРАНТ

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

Технолог-раководител на погон

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Струмички

Индустрија: Производство

Опис

Земјоделски Агроном- за суровина

Кон огласот

Фирма: КАМ ДООЕЛ

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Плата: 22.000

Опис

Мајстор за производство на драже во Виго 48 дооел

Кон огласот

Фирма: АНМА ПЛАСТ

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Опис

Водечката компанија АНМА ПЛАСТ Битола, има потреба за зголемување на кадарот за работа, потребни се оператори во производство кои не треба да поседуваат посебна стручна спрема. Искуството е предност и секако платата ќе го следи искуството. Работни зад

Кон огласот

Фирма: Те-Те Пласт ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Хигиеничарка со скратено работно време: - Грижа за целокупното одржување на хигиената во сите простории на компанијата, како и деловните простории во управната зграда и канцелариите на менаџментот - Грижа за хигиената во надворешниот простор

Кон огласот