Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 4

Фирма: Те-Те Пласт ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Автомобилска

Плата: 33000

Опис

• Подготовка на материјал за машинска обработка (сечење, порамнување, брусење) • Подготовка на машината за работа (стегање, базирање, фаќање центар на парче) • Подготовка на алат потребен за машинска обработка (стегање глодала и бургии) • Мерење на ала

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Скопски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ИНВЕНИО & QHS се дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Охридски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат в

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Струшки

Индустрија: Автомобилска

Опис

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат в

Кон огласот