Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 16

Фирма: МЕДИКУС

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Фармација

Опис

Позиција ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручен соработник Ве покануваме да работите за најголемиот светски бренд, ЕСИ – додатоци во исхраната. ЕСИ е златен стандард за хербални производи кај нас и во светот. Во Македонија е присутен од 2003 година и е етаблира

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармацевтски Техничар со или без работно искуство во Аптека. ПЗУ Галениум Фарм аптеки Супер Тинекс Маркети вработува фарм.техничари на Договор за неопределено. Својата CV биографија да се прати на емаил galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на конт.тел.246

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје-Волково, компанија за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи има потреба од 1 лице за позиција Аналитичар Опис на одговорности: -Одговорен е за континуирано подобрување, мерење и анализирање на процесите. -Одгов

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје, Компанија со 20 годишна традиција и импресивни чекори во однос на воведувањето и дистрибуцијата на широк спектар на високо квалитетни уникатни и по пристапни цени производи , со одлична поставеност на македонскиот пазар и со разви

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје, Компанија со 20 годишна традиција и импресивни чекори во однос на воведувањето и дистрибуцијата на широк спектар на високо квалитетни уникатни и по пристапни цени производи , со одлична поставеност на македонскиот пазар и со разви

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје, Компанија со 20 годишна традиција и импресивни чекори во однос на воведувањето и дистрибуцијата на широк спектар на високо квалитетни уникатни и по пристапни цени производи , со одлична поставеност на македонскиот пазар и со разви

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Дипломиран Фармацевт со работно искуство или без работно искуство во Аптека , за работа во Аптеки ( Тинекс Скопје ) по Договор на Неопределено. Својата CV биографија да се прати на емаил galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на тел 2465 72

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармацевтски Техничар со положен Државен Испит за работа на неопределено во аптека ,својата CV биографија да се прати на galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на тел. 2465 725 .

Кон огласот

Фирма: Аптека

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

ПЗУ Аптека СТАТЕРА Скопје За проширување на својот Тим, вработува: ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР за работа во општина Центар, Скопје Потребни квалификации:  ССП - Фармацевтски техничар  Положен стручен испит и Лиценца за работа Плата, бонуси, ра

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје, компанија за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи, има потреба од 1 лице на позиција Дизајнер. -Дизајн и графичко уредување на сите потребни рекламни материјали (со подготовка за принт и online) -Осмислување

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје, компанија за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи има потреба од 1 лице на позиција Аналитичар. Опис на одговорности: -Одговорен е за континуирано подобрување, мерење и анализирање на процесите. -Одговорен е

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Кумановски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармацевтски Техничар во Аптека по Договор на Неопределено , својата CV биографија да се испрати на емаил galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на Конт.Тел. 02/2465 725

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје, фабрика за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи има потреба од 1 лице на позиција Машински/Електротехничар. Опис на одговорности и задачи: -Врши превентивно одржување на електромашинската опрема по налог на од

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје фабрика за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи, има потреба од 1 лице на позиција магационер. Опис на одговорности: -Прием и складирање на роба -Спремање и дистрибуција на роба

Кон огласот

Фирма: на на

Регион: Прилепски

Индустрија: Фармација

Опис

ПЗУ Аптека Мента фарм има потреба од фармацевтски техничар

Кон огласот

Фирма: Јована-Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Јована-Фарм има потреба од фармацевтски техничар со положен државен испит.

Кон огласот