Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 22

Фирма: GEMMA INZENERING DOO SKOPJE

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 30000

Опис

Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од: ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР Потребни квалификации вештини и способности: • Високо образование Градежен факултет • Работно искуство мин 5 години- оператива • Одлично познавање на AUTOCAD Работни задачи: Извршување акти

Кон огласот

Фирма: ДПТУ Ескаватори МК Дооел Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДПТУ Ескаватори-МК Дооел Скопје има потреба од Раководител на одделение за припрема. Потребно е кандидатот да биде Дипломиран градежен инженер со искуство во нискоградба. Апликациите на заинтересираните кандидати треба да се испратат на мејл адресата da

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архтекти Гроуп има потреба од: ОПШТ РАБОТНИK Потребни квалификации: *Претходно работно искуство на наведената позиција (ракување со рачен и електричен алат, теренска монтажа, итн) *Поседување возачка дозвола Б категорија и активно искуство со у

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Архитект Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет -Работно искуство од минимум 5 (pet) години - Овластување за проектирање и овластување за изведба ќе се смета за предност - Одлично познавање на

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Инженер за изведба Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет/Градежен факултет -Работно искуство од минимум 7 (седум) години -работно искуство како опреативен инженер на објект - Одлично познавање на

Кон огласот

Фирма: ИСОУРЦЕ ДОО

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Исоурце Доо има потреба од работен кадар и тоа: Архитект, Градежен или Машински Инженер. Работната позиција е на полно работно време. Ве молиме пратете го вашето CV на: hr@isource.com.mk

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архтекти Гроуп има потреба од: ОПШТ РАБОТНИK Потребни квалификации: *Претходно работно искуство на наведената позиција (ракување со рачен и електричен алат, теренска монтажа, итн) *Поседување возачка дозвола Б категорија и активно искуство со упр

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Архитект Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет -Работно искуство од минимум 5 (pet) години - Овластување за проектирање и овластување за изведба ќе се смета за предност - Одлично познавање на MS

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Архитект/Градежен инженер Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет -Работно искуство од минимум 5 (пет) години -Oвластување за проектирање, овластување за изведба, Б категорија (ова ќе се смета за предн

Кон огласот

Фирма: дон холдинг

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дон Холдинг ДООЕЛ има потреба од административен работник. Работни задачи и обврски: Примања и проследувања на барањата од клиентите, Административна подршка при реализација на барањата на дневно ниво, Следење на налозите, Работа во систем (внесува

Кон огласот

Фирма: РХР Македонија

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 92505

Опис

НАПОМЕНА: Работата е во Делнице, Република Хрватска Изработка на технички нацрти и документација во областа на градежништвото и проектирање на дрвени и железни конструкции Изсработка на нацрти и модели 2D и “D во AutoCAD и BIM програми израбо9тка

Кон огласот

Фирма: РХР Македонија

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 92505

Опис

НАПОМЕНА: Работното место е во Делнице, Република Хрватска Планирање и надзор на работа на градилиштето Водење градежни документации Организација на градилиштето и на набавки со помош од одговорно лице Пратење на реализација, анализа и завршен изв

Кон огласот

Фирма: ДПТУ Ескаватори МК Дооел Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДПТУ Ескаватори-МК Дооел Скопје има потреба од Геометар со работно искуство во нискоградба. Апликациите да се испраќаат на davor_miljkovic@yahoo.com.

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архтекти Гроуп има потреба од: ОПШТ РАБОТНИK Потребни квалификации: *Претходно работно искуство на наведената позиција (ракување со рачен и електричен алат, теренска монтажа, итн) *Поседување возачка дозвола Б категорија и активно искуство со

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Архитект Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет -Работно искуство од минимум 5 (pet) години - Овластување за проектирање и овластување за изведба ќе се смета за предност - Одлично познавање на MS

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Инженер за изведба ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Инженер за изведба Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет/Градежен факултет -Работно искуство од минимум 7 (седум) години -работно иск

Кон огласот

Фирма: ДОРА ИНВЕСТ

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

📣⚠️ ВРАБОТУВАМЕ ⚠️📣 Се бараат работници за работа на објекти во Скопје, од сите профили: ✔️фасадери ✔️гипсари ✔️молери ✔️плочкари ✔️ѕидари ✔️електричари ✔️водоводџии ✔️лимари ✔️теслари ✔️мајстори за олуци .................. Искуството е

Кон огласот

Фирма: МБМ АРХИТЕКТИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 27000

Опис

• Комуникативна личност и способност за работа во тим • Организираност, иницијативност и лојалност • Задолжително претходно работно искуство • Задолжително познавање на MS office •Познавање на англиски јазик (говор и писмо) • Познавање на п

Кон огласот

Фирма: МБМ АРХИТЕКТИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 27000

Опис

• Комуникативна личност и способност за работа во тим • Организираност, иницијативност и лојалност • Задолжително претходно работно искуство • Задолжително познавање на MS office •Познавање на англиски јазик (говор и писмо) • Познавање на п

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дот Архитекти има потреба од: Лице за одржување хигиена Потребни квалификации: -Сериозна -Одговорна Одговорности и задачи: -Одржување на канцелариски простории Работно време: Понеделник-Петок, од 08-16ч. Сите заинтересирани кандидати кои

Кон огласот