Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 8

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Делчевски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Штипски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Радовишки

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: Olive Jobs

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Плата: 0.0

Опис

Olive Jobs is seeking a motivated and detail-oriented Junior Finance Assistant to join our dynamic team. This entry-level position is ideal for someone with a strong work ethic, a willingness to learn, and the ability to adapt to rotating divisions within

Кон огласот

Фирма: Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of customer service, accountancy, IT, engineering, administration (related to logistics, technical administration) etc. We are

Кон огласот

Фирма: ЦЕМАК Менувачница

Регион: Прилепски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ЦЕМАК ЕКСПОРТ - Менувачница ЦЕМАК Прилеп има потреба од лице на позиција шалтерски работник во менувачница во Прилеп. Главни работни задачи : менувачко работење и конверзија на странски валути си денари и брз трансфер на пари. Заинтересираните кандидати

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Тетовски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Неготински

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот