Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 12

Фирма: Гинекаликс

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Веледрогерија Гинекаликс има потреба од Дипломиран фармацевт

Кон огласот

Фирма: Јована-Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Јована-Фарм има потреба од фармацевтски техничар. Повеќе информации на телефон 070 441 310

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Плата: 30000

Опис

ДПТУ ФАРМАКАРЕ ДООЕЛ има потреба од МАГАЦИОНЕР/ДИСТРИБУТЕР за регион Скопје. НУДИМЕ: Конкурентна плата и дополнителни бонуси Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот Почитување на работно време од 08:00 - 16:00 часот Викенди

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Аптека Бета Фармација

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Бета Фармација Објавува конкурс за вработување: 1 лице ФАРМАЦЕВТ со ВСС 1 лице ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР со ССС за работа во аптека . Заинтересираните лица да ја пратат својата биографија задолжително со фотографија

Кон огласот

Фирма: Аптека БИОФИТ

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Биофит има потреба да вработи Фармацевтски техничар со положен стручен испит. Работното искуство стекнато во аптека носи предности и поволности. Заинтересираните можат да се пријават и да достват CV на: apteka.biofit@yahoo.com Тел. 02 2735010

Кон огласот

Фирма: Борола ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Фармација

Опис

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА БИТОЛСКИ РЕГИОН Историјата на БОРОЛА започнува од 1996 година и е една од водечките компании во областа на здравството. Уште од основањето на компанијата, се стреми кон подобрување на квалитетот на живот на своите корисници преку

Кон огласот

Фирма: Борола ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА СКОПСКИ РЕГИОН Историјата на БОРОЛА започнува од 1996 година и е една од водечките компании во областа на здравството. Уште од основањето на компанијата, се стреми кон подобрување на квалитетот на живот на своите корисници преку:

Кон огласот

Фирма: Борола ДОО

Регион: Источна Македонија

Индустрија: Фармација

Опис

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА ИСТОЧЕН РЕГИОН Историјата на БОРОЛА започнува од 1996 година и е една од водечките компании во областа на здравството. Уште од основањето на компанијата, се стреми кон подобрување на квалитетот на живот на своите корисници преку:

Кон огласот

Фирма: Јована-Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Јована-Фарм има потреба од фармацевтски техничар со положен државен испит.

Кон огласот

Фирма: Мак Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција: ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР Потребни квалификации: * Претходно работно искуство во аптека ќе се смета за предност * ССС медицинско училиште – отсек фармацевтски техничар (со приложен

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Аптека Бета Фармација

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Бета Фармација Објавува конкурс за вработување: 1 лице ФАРМАЦЕВТ со ВСС 1 лице ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР со ССС за работа во аптека . Заинтересираните лица да ја пратат својата биографија задолжително со фотографија на следната е-маил

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

ФАРМАКАРЕ ДООЕЛ има потреба од персонал за логистика МАГЦИОНЕР/ДИСТРИБУТЕР

Кон огласот