Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 8

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Штипски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Комерцијалист за партнерска продажба. Промоција и продожба на продуктите на компанијата.

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Remote Customer Support Representative Roles & Responsibilities: Respond promptly to customer inquiries via phone, email, and chat regarding product-related issues, service questions, and general inquiries. Efficiently log and manage support cases

Кон огласот

Фирма: Видео Аларм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Компанијата Видео Аларм ДОО има потреба од Електо Техничар-Монтер за слабострујна инсталација со работа со системи за техничка заштита. Искуство со работа на системи за Видео Надзор, Алармни Системи, Контрола на Пристап, Евиденција на Работно Време се сме

Кон огласот

Фирма: Мегамобил

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 25000

Опис

Персонал за работа Локација: Аеродром Отворени повеќе работни позиции : 2 Лица за продажба на галантерија за мобилни телефони и прием на сервис на истите – Почетна плата 25.000 денари; 2 Лица во големопродажба на галантерија за мобилни телефони и рез

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Битолски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Главни одговорности: • Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и м

Кон огласот

Фирма: Изи Лајф Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Се бараат телефонски оператори за работа од канцеларија, во Аеродром, Скопје. Работиме и зборуваме со различни видови на луѓе на македонски јазик Се работи само прва смена, од понеделник до петок. 28 000ден.+бонус Пратете го

Кон огласот

Фирма: МАН-ДРА ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Компанијата МАН-ДРА ДООЕЛ- Скопје има отворени работни позиции за Сервисер Автоматичар Потребни Квалификации: Завршено најмалку ССС Електроничар / Автоматичар, Електротехничар, ВСС Електроинженер ќе се смета за предност, предходно работно искуство ќе с

Кон огласот

Фирма: САЈТЕК Р&Д

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

САЈТЕК Р&Д Скопје вработува Embedded developer за работа со микроконтролери. Потребно е задолжително познавање на: - C и C++; Пожелни познавања: - Microchip PIC микроконтролери; - MPLAB развојна околина; - Искуство со употреба на комуникациски проток

Кон огласот