Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 2

Фирма: ДОРА ИНВЕСТ

Регион: Скопски

Индустрија: Недвижнини

Плата: 40000

Опис

Поради зголемен обем на работа, имаме потреба од: 3 ДИСПЕЧЕРИ - ОПЕРАТОРИ📝 Работни задачи и одговорности: - Канцелариски административни работи, канцеларија на атрактивна локација во центарот на Скопје - Комуникација со клиенти - Водење на

Кон огласот

Фирма: ДОРА ИНВЕСТ

Регион: Скопски

Индустрија: Недвижнини

Опис

ВРАБОТУВАМЕ ❕ Поради зголемен обем на работа, имаме потреба од: ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ 📝 Работни задачи и одговорности: - Канцелариски административни работи, канцеларија на атрактивна локација во центарот на Скопје - Комуникација со клиенти - Водењ

Кон огласот