Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 32

Фирма: Ројал Инвест

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 36000

Опис

Опис за позиција магационер : -Прием и контрола на влез и излез на роба -Познавање на работа со ВИЉУШКАР -Спремање на роба за испорака Работно време од 08 до 15 часот од Понеделник до Сабота(7 часа дневно) Недела, државни и верски празници(според з

Кон огласот

Фирма: Фирма

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Фирма во Визбегово има потреба од административен работник/благајник.

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 40000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 70000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни. Вашите CV-ја испратете ги на

Кон огласот

Фирма: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 40000

Опис

Био Енерго Центар има потреба од комуникативна личност со или без искуство во телефонска продажба. Плата од 30000 - 70000 денари. Работно време 6 часа дневно, а пријавување на полно работно време. Викенди и празници слободни. Вашите CV-ја испратете ги на

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Хигиеничар Главни одговорности и обврски: Одржување на хигиената во просториите на компанијата (деловните простории и канцелариите) Грижа за чистотата на деловниот објект Помагање во кујна Да применува мерки за заштита на клиентите и околината,

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

АГЕНТИ ЗА ВРСКА СО КЛИЕНТИ Место на работата Битола Можност на цело и скратено работно време АКО ВИЕ СТЕ ? -Амбициозни и мотивирани кариерно да се развивате -Комуникативни и позитивни личности - Сопствен автомобил кој можете да го користите

Кон огласот

Фирма: Хромак Емил ДООЕЛ

Регион: Кумановски

Индустрија: Трговија

Плата: 25000

Опис

ТД Хромак, за свој малопродажен објект бара продавач(ка) со или без работно искуство. Се работи во две смени, од понеделник до сабота. За повеќе информации може да не контактирате на 070 220 314

Кон огласот

Фирма: ТТ ТАБАК

Регион: Велешки

Индустрија: Трговија

Плата: 27000

Опис

Доставувач на млечни производи.

Кон огласот

Фирма: ВАРУС ДООЕЛ-СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Кратка содржина на работните задачи: Изработува барања за понуди, прима барања за набавки за потребите на производство и ги реализира, обезбедува одобренија за увоз.

Кон огласот

Фирма: ПЕТ ШОП- ПЕТ ПЛУС

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Опис

Дооел Фарма Лек Битола за потребите во новоотворен Пет Шоп ПЕТ ПЛУС има потреба од -Агент за продажба Потребни квалификации -Диплома за завршено ССС -со или без искуство -вреден,претставителен,колегијален, исполнителен и пред се да сака ра

Кон огласот

Фирма: Тим Треид

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 25000

Опис

Продавачка

Кон огласот

Фирма: ОПТИЛ Д.О.О.

Регион: Прилепски

Индустрија: Трговија

Опис

Оптика Оптил има потреба од дипломирани Оптометристи со или без работно искуство. Нудиме фер игра и добра плата, во Оптил е убаво да се работи! Услови: - Чесни - Вредни - Воспитани - Насмеани Сѐ друго се учи! Сите заинтересирани може да ап

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Главни oдговорности и oбврски: Извршување на продажни активности на производи од продавницата -спортско ловечка опрема Водење на евиденција за извршената продажба Посветеност на клиентите и давање на поддршка и консултации на клиентите Извршување на р

Кон огласот

Фирма: Пријатели-миленици

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 30000

Опис

Пет шоповите ПРИЈАТЕЛИ имаат потреба од агент за продажба Имаме потреба од личности кои: - Ги сакаат домашните миленици - Имаат желба за учење на нови производи / совети за миленици - Цел за свое напредување - Ведри, насмеани, комуникативни и позит

Кон огласот

Фирма: ЗКМ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Италијанската компанија ТУТО КАПСУЛИ специјализирана за продажба на еспресо кафе, еспресо капсули и кафемати во продажните салони во East Gate Mall Ул. Бесасица Бр. 2 има потреба од продажен персонал Ние нудиме -Работа во перспективна средина -

Кон огласот

Фирма: Пуре Лифе Косметикс ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Pуre Life Cosmetics, фирма за увоз- извоз на козметички производи и храна има потреба за Магационер. Работното место се наоѓа во индустриска зона Визбегово. Не е потребно претходно искуство, меѓутоа ќе се смета за предност. Заинтересираните кандидати

Кон огласот

Фирма: Микеи Интернационал

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Главни одговорности и обврски: 1. Одржување на зеленило, цвеќиња, украсни дрвја во дворната површина на комплексот 2. Поткастрување на разни листопадни и иглолисни растенија/дрвја во различни големини 3. Косење, одржување и негување на тревна површи

Кон огласот

Фирма: Медија Планет

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 35.000

Опис

Трговско издавачка куќа,поради проширување бара: 2 продавачи/ки (постојано вработување), 3 презентери/ки со и без работно искуство од 20 - 30 год. Дополнителни информации на тел. 077/426-021 маил: medijaplanet@yahoo.com Ние ви нудиме: Редовни м

Кон огласот

Фирма: ЕЛИВАЛ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Продавница за електро материјали има потреба од продавач (продажба и редење на роба)

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 30.000

Опис

СОРАБОТНИЦИ ВО ТРГОВСКА ДЕЈНОСТ!!! УСЛОВИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ИМААТ ИДЕАЛНИТЕ КАНДИДАТИ: Расположение за работа и одговорност Мотивирани од желбата да успеете од сопствени залагања (без оглед дали имате професионално искуство или не, ние ќе ве упатиме во

Кон огласот