Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 3

Фирма: адвокадска канцеларија

Регион: Скопски

Индустрија: Право

Опис

нотарска канцеларија има потреба од двајца работници. кандидатот треба да има завршено правен факултет

Кон огласот

Фирма: Адвокатско друштво МАРКОВСКИ И ПАРТНЕРИ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Право

Опис

Адвокатски приправник

Кон огласот

Фирма: Адвокатско друштво МАРКОВСКИ И ПАРТНЕРИ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Право

Опис

Адвокатски стручен соработник

Кон огласот