Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 10

Фирма: Гинекаликс

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Гинекаликс лабораторија има потреба од: Дипломиран молекуларен биолог

Кон огласот

Фирма: ПЗУ К-МЕДИКА

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 30000

Опис

Доктор по општа медицина

Кон огласот

Фирма: Феникс

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Dom za stari lica ima potreba od higienichari so ili bez rabotno iskustvo. zainteresiranite kandidati da se javat na tel. 078382591 sekoj raboten den od 09h do 15h ili aplikacija na email: fenikspremium@yahoo.com

Кон огласот

Фирма: ПЗУ.ЛА ВИТА

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

ПЗУ.ЛА ВИТА бара медицинска сестра со положен државен испит.

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Д-р Александар Ничовски

Регион: Охридски

Индустрија: Медицина

Плата: 9

Опис

Се бара медицинска сестра со или без работно искуство и положен стручен испит

Кон огласот

Фирма: Ординација д-р Анчевски

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 32000

Опис

Дерматолошко естетска ординација д-р Анчевски – Скопје објавува конкурс за прием на медицинска сестра - Работа во одлични услови со современа апаратура по сите стандарди; - Работа во динамична атмосфера; - Можност за индивидуално надградување и усовр

Кон огласот

Фирма: Eskulap

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 24000

Опис

Се бара Физиотерапевт со средна или висока спрема со и без работно искуство. Нудиме можност за работа со најнови технологии , можности за напредок во кариерата од аспект на стручност како и финансиски во плата. Ординацијата е со 20 годишно работно иску

Кон огласот

Фирма: КЈХ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

ПЗУ Денталика вработува доктор/ка по општа медицина, со или без работно искуство. Плата по договор.

Кон огласот

Фирма: ИНТЕРГИН

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Поликлиника Интергин има потреба од еден доктор по општа медицина со лиценца за работа,искуство пожелно но не и задолжително. Тимска работа во смени ,празници и викенди неработни .Вашето CV може да го испратите на intergin @yahoo.com или инфо на тел:071/

Кон огласот

Фирма: ИНТЕРГИН

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Поликлиника Интергин има потреба од еден доктор по општа медицина со лиценца за работа,искуство пожелно но не и задолжително. Тимска работа во смени ,празници и викенди неработни .Вашето CV може да го испратите на intergin @yahoo.com или инфо на тел:071/

Кон огласот